Sztárfellépők hada érkezik a XX. Káposztafesztre

A koronavírus-járvány miatt elmaradt alkalmakat igyekszik méltó módon pótolni a szervezőgárda, ezért sztárfellépők sokaságát hozzák el a fesztiválra.

Minden jel arra utal, hogy két év szünet után végre folytatódhat a Káposztafesztivál története, és szeptember utolsó hétvégéjén immár huszadik alkalommal tölthetik meg a fesztiválozók az Epres területét.

A közismert előadókról folyamatosan rántják le a leplet, az eddig napvilágot látott nevek alapján ütős névsor van kialakulóban. Úgy fest, hogy minden korosztály megtalálhatja majd a számára kedves programot a tradicionális események, a koncertek és az egyéb szórakoztató programelemek között.

Badár Sándor szeptember 24-én 12 órától szórakoztatja a közönséget

A fesztivál hivatalos Facebook-oldalán Badár Sándor nevét hozták nyilvánosságra először a fellépők közül. A Karinthy-gyűrűs színész és humorista szeptember 24-én, szombaton 12 órától szórakoztatja majd a közönséget.

Halász Judit legújabb lemezéről hoz dalokat a fesztiválra

Generációk nőttek fel a hangján, dalaival gyermekek millióinak szerzett boldog pillanatokat az örökifjú Halász Judit, aki legújabb lemezéről, A vitéz, a kalóz meg a nagymama című albumról hoz nagyszerű dalokat a Káposztafesztre. Halász Judit koncertje szeptember 24-én 14 órakor kezdődik a Bau-Styl nagyszínpadon.

Bárány Attila (fotón), Lotters Krisztián és DJ Dominique a 24-ei esti buli sztárfellépői

Szeptember 24-én, amikor leszáll az este, három népszerű magyar lemezlovas szórakoztatja majd tovább a Káposztafeszt publikumát. Bárány Attila, a Roxy Rádió, és olyan legendás szórakozóhelyek, mint a Fortuna, a Palace, az E-Play vagy a Home Club DJ-je mellett Lotters Krisztián a néhai Juventus rádió műsorvezetője, és DJ Dominique, aki immár harminc éve megkerülhetetlen tagja a hazai könnyűzenei életnek. Nevük külön-külön is garanciát jelent a minőségi szórakozásra, de így együtt egészen biztos, hogy olyan maradandó élményt nyújtanak majd a közönségnek, amelyre évek múlva is jó szívvel emlékeznek vissza.

A Káposztafeszttel kapcsolatos további információkért keressék a facebook.com/vecsesikaposztafeszt oldalt és a www.vecsesikaposztafesztival.hu honlapot.

VN