Jótékony célt is szolgált az idei Svábbál

Megtöltötték a bálozók a Bálint Ágnes Kulturális Központ színháztermét

A sokéves hagyománynak megfelelően, 2020-ban is február első szombatján került megrendezésre az immár 43. Vecsési Svábbál.

A korábbi évekhez hasonlóan a bál főszervezője a Lum­pen-Klumpen tánccsoport volt, illetve a csoporttagok munkáját társszervezőként a német nemzetiségi önkormányzat is segítette.

Tófalvi Mónika (balra) nyitotta meg a 43. Vecsési Svábbált, majd Szlahó Csaba köszöntötte a vendégeket. Csikász-Nagy Zsuzsanna (középen) volt a bál háziasszonya

A bálnak ismét a Bálint Ágnes Kulturális Központ adott otthont. Az estét Tófalvi Mónika, a német nemzetiségi önkormányzat elnöke nyitotta meg, majd ezt követően Szlahó Csaba polgármester köszöntötte a vendégeket. A megjelent bálozókat Jugendliche Rosmarein szórakoztatta színvonalas műsorával.

Most már ugyancsak hagyományosnak mondható, hogy a legfiatalabb generáció tagjaiból is szép számmal jöttek el szórakozni a bálba, így ismét megtelt a részükre biztosított asztal.

Szerencsére idén sem hagyta senki otthon a jókedvét és a táncos lábát, így rögtön a vacsora után megtelt a táncparkett a szórakozni vágyó vendégekkel. A jó hangulatról a Brunner zenekar gondoskodott. A bál bevételének egy részével a tánccsoport az idei évben is egy arra rászoruló család életét szeretné megkönnyíteni.

Minden kedves bálozónak köszönjük, hogy részvételével és jó hangulatával emelte a bál fényét. Bízunk benne, hogy jövőre újra találkozunk a 44. Vecsési Svábbálon.

Köszönjük a támogatást!

Ars Una Studio Kft., Abonyi Antal, Arisona Bowling Club, AXIÁL, Bálint Ágnes Kulturális Központ, Borháló Vecsés Somogyi család, Bökény Gabriella kozmetikus, Brunner&Brunner Kft., Darányi Henriett, Edelweis Hajműhely és Körömkuckó, Fajt Élelmiszer Üzletház, Fazekas Annamária, Fazekas Mátyásné, Fischer Ker Kft., Frézia Virágüzlet/E-Dekoráció, Früh-Ker Kft., Frühwirth Zoltán és családja, FÜTTE Bisztró, Halász Családi gazdaság, Házi Savanyúság Kft., HGL Group Hungary Kft., Ilzi Kraut Kft., Kaiser Autósbolt, Keve Papír Kft., Közép Tmk Kft., Kulturverein Wetschesch, Marosi Attila, Mérai Kft., Mr. Sauer – Teleki Kálmán, Rézner Bt., Schneider Andrea és Schneider Richárd, Rosmerein tánccsoport, Stáció Hotel, Silvána Virágüzlet, Stiller család – UNIQA, Strom Kft., Stromi Kft., Szabó Mihály, Szőkéné Herczeg Vera pedikűrös, Német Nemzetiségi Önkormányzat, Petz Márton, Torzsa Étterem, Tófalvi Mónika, Trünkel Osztrák Élelmiszer Szaküzlet (Lőrinci Piac), Varju Zoltán-fényképész, Válóczy Gumiszerviz, Vecsési Horgoló Klub, Vecsési Fallabda Klub, Vecsés Város Önk.-Oktatási Bizottság, VESAV Kft.

Horváth Ferenc, fotó: Varjú Viktória