Tudta ön, hogy friss BL-győztese is van Vecsésnek?

A Ferencváros férfi vízilabda-csapata idén megnyerte a magyar bajnokságot és a legrangosabb európai klubtornát, a LEN Bajnokok Ligáját. Soraiban egy vecsési fiatalemberrel, Pohl Zoltánnal.

Pohl Zoltán a Ferencvárossal megnyerte a LEN
Bajnokok Ligáját

A 24 esztendős játékos gyermekkora óta a zöld-fehéreknél pallérozódik, végigjárta a korosztályos csapatokat, míg mostanra az olimpiai-, és világbajnokokkal teletűzdelt csapat meghatározó embere lett.

2012 óta számítanak rá a felnőttcsapatban, és hiába cserélődött ki mellette szinte a teljes keret, ő maradt a Fradiban és a klubnál is komolyan számolnak vele. Ennek köszönhetően lehetett tagja az elmúlt két évben bajnoki aranyat szerző együttesnek és nyerhetett tavaly LEN Európai Kupát és Európai Szuperkupát, idén pedig BL-t.

De nem csak Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője számol vele, hiszen a válogatottnál is számításba veszik, ennek köszönhetően lett tagja a tavaly Világliga ezüstérmet nyerő együttesnek, jelenleg pedig a kvangdzsui vizes világbajnokság vízilabdatornáján erősíti Märcz Tamás együttesét.

Mire ezeket a sorokat olvassák, nem elképzelhetetlen, hogy egy világbajnoki érmesről olvasnak.

Sz.Gy.