Bravúros győzelem és újra az élen!

Férfi kézilabda – NB.I.B Nyugati csoport –  2018. 04. 28.

NEKA – Vecsés SE-ÉL Team 25-30 (13-16)

Vecsés SE: Vitáris, Győrfi 9, Simányi 3, Antal 3, Takó 5, Lendvay, Antal M. 2, Szabó M., Munkácsi 5, Kökény 3, Tóth J., Horváth Cs., – edző: Nagy Károly

NEKA: Anderlik Cs., Győri K., (kapusok), Ilic Z. 2, Bálint B. 9, Kecskés D. 1, Lakosy m., Kerkovits Gy., Bognár N., Tóth Péter 2, Váczi M. 5, Somogyi B. 1, Szabó P., Spekhardt G., Csomor T. 2, Fülöp N. 1, Schäffer Zs. 2 – edző: Gyurka János

Hétméteresek: 1/0, illetve 5/3

Kiállítások: 10, illetve 10 perc

Rosszak voltak az előjelek. Tóth Norbert megsérült, Halász továbbra sem hadra fogható. Simányi és Lendvay betegek voltak a héten, és csak percekre álltak a csapat rendelkezésére. A gárda így állt fel: Munkácsy, Takó, Antal Máté, Győrfi (támadásban), Tóth József (védekezésben), Kökény, Antal Levente.

A fiúk nagyon taktikusan és kiválóan jól játszottak. Végig irányították a játékot és magabiztosan nyertek. Az ETO SZESE hazai pályán ikszelt, így pontegyenlőség mellett visszavettük a tabella vezetését. Az egymás ellenni összevetésben jobbak vagyunk, és miénk a több győzelem száma is.

Gólkülönbségben a győriek a jobbak, de ez már a hétvégén változhat. Ugyanis az ETO Pécsre látogat, ahol mi kikaptunk, és kicsi az esély nekik a nagy különbségű győzelemre, sőt… Mi a tökutolsó Csurgóval játszunk itthon és a papírforma gólkülönbség javítást ígér. Bravó fiúk, hajrá!

Ifjúsági II. osztály – Keleti csoport

Az utánpótlásunk nehéz két meccsen van túl, hiszen az arany- és ezüstéremre esélyes gárdával játszottak. Hazai pályán csak egy góllal veszítettünk Nyíregyháza ellen, ami parádés eredmény. Ózdon már kiütközött a nagyobb tudás és a hazai pálya, így 15 lett a különbség. A legények bennmaradása és 9. helyezése biztos, miként a záró győztes meccs is az abszolút utolsó Törökszentmiklós Székács ellen.

Pest megye I. osztály – rájátszás

A VSE II. együttese a legjobb 8-ba jutva Abonnyal játszott, de kettős vereséggel kiestünk. Az 5-8 között Domonnyal játszunk.