Negyedik alkalommal szervezi meg ifj. Kortye Vilmos és Komár Ágnes Vecsés Város Bálját. A szervezőpáros túl van három sikeres rendezvényen, a céljuk pedig most is az, mint korábban mindig: egy felejthetetlen estével szeretnék megörvendeztetni azokat, akik belépőt váltanak a bálra. 

Csak megerősíteni tudom, amit korábban többször is elmondtam: a jól bevált dolgokon nem szeretnénk változtatni. A helyszín ezúttal is a Bálint Ágnes Kulturális Központ lesz, hiszen ott minden adott a színvonalas lebonyolításhoz. A zenekar ismét a Black Velvet, azt gondolom sokak örömére, mert az eddigi bálokon mindig fergeteges hangulatot teremtettek. A vacsorát pedig a Platz Bistro készíti és szolgálja fel a vendégeknek. Ezek az állandó elemek. Ami viszont minden évben változik, az a sztárfellépő személye. A bál résztvevői vélhetően idén sem fognak csalódni, hiszen ezúttal Zséda, azaz Zsédenyi Adrienn lesz az est sztárvendége. Lesz szelfigép is, az este legjobb pillanatait pedig profi fotós örökíti meg. Az eddig felsoroltakat, illetve a vacsorát és az éjféli menüt természetesen magában foglalja a belépőjegy ára – mondta a bál részleteivel kapcsolatban ifj. Kortye Vilmos. Hozzátette, azoknak sem kell aggódniuk, akik a város távolabbi pontjáról érkeznek, mert a vendégek hazaszállítása Vecsés belterületén ezúttal is biztosított lesz.
A városi bál sztárfellépője: Zséda
A bál szervezője azt is elárulta, megdőlni látszik az a vélemény, hogy a bálok iránt elsősorban az idősebb korosztály érdeklődik. Tapasztalataik szerint egyre több fiatal vásárol jegyet a rendezvényre. Vecsés Város Báljának jó híre messzire eljutott, Gödöllőről, Veresegyházáról, de még Siófokról is vannak jelentkezők – tudtuk meg.
A jegyek értékesítése november 16-án elkezdődött, a kulturális központ befogadóképessége véges, a szervezők háromszáz vendéggel számolnak, ezért érdemes minél hamarabb megvásárolni a belépőket. Jegyvásárlás miatt keressék Komár Ágnest a 06-30/698-3976 telefonszámon, vagy ifj. Kortye Vilmost a 06-20/589-7167-es számon. Az eseménnyel kapcsolatos információk elérhetők a Vecsés Város Bálja Facebook-oldalon is.
VN