Számos esküvői szolgáltató várja a házasságkötés előtt álló fiatal párokat november 27-én az Eprespark Rendezvényházban.

Eldöntöttétek, hogy összekötitek az életeteket, de a nagy nap megszervezésével még hadilábon álltok? Rengeteg kérdésetek van a szertartással és a lakodalommal kapcsolatban? Ebben az esetben ne habozzatok, vegyetek igénybe profi segítséget! Jó hír, hogy ezért már nem kell a fővárosig utazni, ugyanis az Eprespark Rendezvényház esküvői nyílt napot tart, melyen saját szolgáltatásain túl számos professzionális esküvői szolgáltatót is bemutat.

November 27-én délelőtt 10 órától egyebek között lehetőségetek lesz arra, hogy megismerkedjetek azokkal az esküvői szolgáltatókkal, akik a rendezvényház csapatának bizalmát élvezik. Előzetes regisztráció alapján esküvői próbaebéden is részt vehettek (menüsor: hideg vendégváró falatok, sváb tyúkhúsleves, vele főtt zöldségek, sült májgombóc, lúdgége tészta, sültek és rántott húsok köretekkel, marhapörkölt, galuska, vecsési savanyúság, vecsési/falusi töltött káposzta). A rendezvény keretében lesz esküvői ruha-, smink- és hajbemutató, és természetesen bemutatja szolgáltatásait az Eprespark komplexum, amely különleges helyszíneivel nemcsak esküvők teljes körű lebonyolítására alkalmas, hanem családi események és céges rendezvények megtartására is kiváló helyszín.

Az esemény időpontja: november 27. (vasárnap) 10 órától 16 óráig. Helyszín: Eprespark Rendezvényház (Fő út 72.). A részvétel ingyenes.

További részletek olvashatók a facebook.com/eprespark oldalon.