Szeptemberi darts hírek

Szeptemberben zárultak a soft egyéni bajnokságok, és a csapatok is letudtak egy fordu­lót, így ott is a végjáték következik. Jó hírek mindenhonnan.

A hónap közepén rendezték az egyéni bajnokságok utolsó fordulóit. A hölgyeknél Puskás Erzsébet súlyos sérülése miatt ezt a fordulót is kihagyta, de még így is a tizedik helyen zárt az összetettben. A férfi mezőnyben Forgács Lászlónak sikerült a bennmaradás. A másodosztályban Jakab Péter egy meccsre volt a bajnoki címtől, de végül meg kellett elégedjen a második hellyel. Ez viszont biztos feljutást jelent, így jövőre a 16 fős első osztályban már két vecsési versenyző is lesz. A harmadosztályból Németh Péternek sikerült a feljutás.

Szeptember végén folytatódtak a soft csapatbajnokság küzdelmei. Az első osztályban a bajnokság fele után 100 százalékos teljesítménnyel állt a VSE I., így bizakodva vártuk a folytatást. Az első meccset mindjárt a 2. helyezett ellen kezdtük, amit meg is nyertünk 9-6-ra. Ezután egy döntetlen, és egy újabb győzelem következett. A hibátlan mérleg így már nem áll fenn, de az utolsó forduló előtt jelentős a csapat előnye. Persze hátradőlni nem szabad, négy meccs vár még a csapatra október 22-én a záró fordulóban.

Szakosztályunk továbbra is egy minden igényt kielégítő edzőteremben várja az érdeklődőket. Minden, a játékkal kapcsolatos dologban rendelkezésére állunk. A Facebookon elérhető a Vecsés SE Darts Szakosztály hivatalos oldala. Amennyiben bárki kedvet kapna a darts sport kipróbálására, megismerésére, a következő elérhetőségeken érdeklődhet: Nagy László szakosztályvezető tel.: 06-20/225-1037. Címünk: Vecsés Fő út 112. (Táblabolt épülete)

Várunk mindenkit szeretettel!

Forgács László