Hétről-hétre megtelik élettel a májusban megnyílt Eprespark Rendezvényház. Az elmúlt hónapokban több igazán nagy la­kodalomnak, meghitt esküvőknek és családi rendezvényeknek is otthont adott báltermünk.

A 120 éves múltra visszatekintő ikonikus épületben régi szép emlékek keltek életre, ugyanakkor a modern építészeti megoldásoknak és komplex szolgáltatásoknak köszönhetően ideális helyszínt biztosít új élmények átéléséhez.

Finom részletek és klasszikus elegancia jellemzi két, egymás mellett elhelyezkedő rendezvénytermünket, melyek egybenyitva 200 fő befogadására alkalmasak, de kisebb létszámú családi és céges események lebonyolításában is készségesen állunk rendelkezésre.

A kerthelyiség is visszahozta azt a korabeli életérzést, mely miatt már dédszüleink is szívesen töltötték szabadidejüket az ófalu-korabeli vendéglátóegységében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy mindhárom saját szervezésű, zenés-táncos vacsoraestünk telt házzal zajlott le. A vacsoraestek vendégei háromfogásos vacsoramenüt fogyaszthattak, opcionálisan borpárosítással, valamint élvezhették meghívott fellépőink előadásait és a nyári esték üde hangulatát. Igyekeztünk változatos előadásokkal szórakoztatni vendégeinket, így meghívott fellépőink között volt a Blechkraft, a fiatal, tehetséges zenészekből álló fúvós zenekar, akik slágerzenéket dolgoztak fel, a Brunner zenekar, akiket bemutatnunk sem kell és a Voices, akik operett és sanzon slágerekkel léptek fel impozáns, fa szerkezetes pavilonunk alatt.

Nagy tervekkel és örömteli várakozással tekintünk az őszi időszak elé is, amit szep­tember 10-én az Arató Bállal meg is nyitottunk. A bálok sorozata az Erzsébet-Katalin bállal folytatódik november 19-én, melyen a talpalávalót a Presso Band húzza, a kulináris élményt pedig éttermünk biztosítja. Az őszi időszakot az Esküvő Kiállítással zárjuk november utolsó vasárnapján, ahová a jövőre házasulandó ifjú párokat várjuk sok szeretettel, hogy megmutathassuk, miért tökéletes esküvői helyszín az Eprespark komplexum. Az óévet pedig a Brunner zenekar kíséretével Szilveszteri Bállal búcsúztatjuk, ahova azon kedves vendégeinket várjuk, akik együtt, közösen lépnének át barátaikkal az új esztendőbe itt nálunk, az Eprespark báltermében.

További rendezvényeink, tematikus vacsoráink egymás után adják át a helyszínt új és már meglévő vendégeink számára. Várjuk önt is saját szervezésű rendezvényeinken, valamint szívesen valósítjuk meg családi és céges eseményekre vonatkozó elképzeléseit is!

EP