A Vecsési Sportegyesület íjászai a nyári hónapokban sem pihentek.

Bő egy hónappal ezelőtt Bognár Attila a Távlövő Országos Bajnokság harmadik helyét szerezte meg. Jó szereplését az Országos Távcéllövő Bajnokságon ismételte meg, ahol szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel a verseny végén. Ugyanezen a versenyen Kocsis Imre a negyedik helyet szerezte meg, a vecsési sportoló érdemeit emeli, hogy egy olyan versenyágban szerepelt nagyon jól, amely nem az ő kategóriája.

Oromos Zsolt a turulmezei viadalon szerezte meg a második helyet. A szakosztály új versenyzőjétől a képességei alapján további érmeket is várnak.

Zólyomi Zoltán és Katalin, Prém Eleonóra és Grósz Tamás az Arany Sólyom Íjász Egyesület füzesgyarmati VII. Tanácserdei történelmi örömíjász versenyén szerepeltek. Zólyomi Zoltán második helyet szerzett, Prém Eleonóra pedig a harmadik helyen végzett.

A Soproni Lővér Íjász Egyesület szervezésében tartották meg az Erdő-Háza 3D terepíjász versenyt, ahol Mészáros Bence a juniorok között állhatott fel a dobogó második fokára, Mészáros Krisztina pedig a felnőttek között érte le a második helyezést.

Lapzártánk előtt értesültünk róla, hogy Zólyomi Zoltán, a vecsési íjászat alapító tagja a tradicionális íjász világbajnokságon képviseli Magyarországot. Közösségi oldalon megosztott hírből kiderült, hogy a vecsési sportoló jó eséllyel száll harcba az éremért. A verseny döntőjét lapzártánk után rendezik, Zólyomi Zoltán eredményéről a következő lapszámunkban olvashatnak.

VN