Rajzpályázatot hirdet a Kispatak Természetvédő Egyesület, Vecsési természet címmel

A rajzpályázat minden Vecsésen lakó, illetve vecsési általános iskolába járó alsó tagozatos gyermeknek szól, aki szereti a természetet és szívesen rajzol.

A pályázat célja, hogy a közelgő Föld napja és Madarak és fák napja alkalmából a Kispatak Természetvédő Egyesület felhívja a kisiskolások figyelmét a helyi természet csodáira.

Kategóriák: egyéni rajz 1.-2. évfolyamos tanulók részére, egyéni rajz 3.-4. évfolyamos tanulók részére. Rajz mérete és technikája: A4, ceruza/színes ceruza. Rajz választható témái: 1. Kispatak, 2. madár, 3. fa

Kérjük a rajz hátlapján olvashatóan, nyomtatott betűkkel következő adatok feltüntetését: pályázó gyermek neve, iskolája és osztálya, rajz témája, szülő/kapcsolattartó telefonszáma, e-mail címe és lakcíme. (A személyes adatokat az egyesület kizárólag a rajzpályázat céljából tárolja és bizalmasan kezeli!)

A vecsési általános iskolákban, valamint a Bálint Ágnes Kulturális Központ (BÁKK) recepciójánál kihelyezett gyűjtődobozokba várjuk a pályázati munkák leadását. Egy gyermek csak egy pályázati anyagot nyújthat be! A rajzok leadási határideje: 2022. március 28. (hétfő) és 2022. április 22. (péntek, Föld napja) között.

A rajzokat témánként és kategóriánként a Kispatak Természetvédő Egyesület Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/hulladekkommandovecses/) közzéteszi és szavazásra bocsájtja 2022. április 25. és május 1. között. Értékes ajándékok várnak a legtöbb kedvelést kapott rajzok készítőire, valamint a szavazástól függetlenül az egyesület által kiválasztott rajzok „Kispatak különdíjban” is részesülnek. Minden résztvevő gyermek számíthat meglepetésajándékra.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadásával kapcsolatos információk megosztására az egyesület Facebook-oldalán 2022. május 10-én, a Madarak és Fák napján kerül sor.
Elérhetőség: kispatak.vecses@gmail.com.

VT info