Isten éltesse, Laci bácsi!

Fotó: VN

Február 16-án töltötte be 80. évét Bükk László. Vecsés egykori polgármesterét az önkormányzat nevében Szlahó Csaba köszöntötte születésnapján.
Bükk László 1998-tól 2006-ig két cikluson át vezette a várost. Amint mondta, sokszor nem volt könnyű, előfordultak nagy viták is a testületi üléseken, de összességében szép emlékeket őriz a polgármesterként eltöltött időszakról. A legszebb mind közül talán a 2001-es esztendő volt, mert akkor kapta meg Vecsés a városi rangot.

A polgármestersége óta eltelt másfél évtized eredményeit megelégedve szemléli, véleménye szerint jó irányba tart a város, a fejlődés folyamatos és ezt a lakosság is látja. Persze most is vannak megoldásra váró problémák, példaként a vasúti átjárót említette, de ezek csak komoly beruházások árán orvosolhatók, amik rengeteg pénzbe kerülnek, ezért a megvalósításuk is több időbe telik.

Bükk László hétköznapjait elsősorban az unokái és az otthoni teendők töltik ki. Négy unokája van, akik közül egy óvodás-, egy pedig iskoláskorú, velük még többet kell foglalkozni.

Hála Istennek, jó egészségnek örvend, a járványtól pedig nem tart különösebben, a szabályokat betartja, ahol kell, ott viseli a maszkot, és elfogadja, hogy most ilyen világot élünk.

varga