Kerti zöldhulladék-gyűjtésről

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Vecsés város területén a kerti zöldhulladék elszállítására kizárólag az átlátszó Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. felirattal ellátott, biológiailag lebomló műanyag zsák vehető igénybe.

A máshonnan beszerzett, Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. felirat nélküli műanyag zsákokat a Városgondnoknak nem áll módjában elszállítani.

A zöldhulladékos zsákok megvásárolhatók 200 Ft/db áron a vecsési Városgondnok ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben (Vecsés, Károly u. 2.).

A zöldhulladékok kihelyezésénél vegyék figyelembe az alábbiakat:

  • Ügyeljen arra, hogy a zsákokba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban háztartási hulladékot vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak nem szállítják el.
  • Kérjük, hogy a faágakat, gallyakat összevágva, zsákba helyezzék el, mert nem áll módunkban a gally- és ághulladékot zsákon kívül elszállítani.
  • Kérjük tartsák be a súlykorlátozást! Egy zsákba maximum 15 kg zöldhulladék kerülhet. Munkatársaink a súlykorlátozás feletti zsákot nem szállítják el.
  • A begyűjtést végző jármű minden utcában csak egyszer megy végig, így a határidőn túl kitett zsákokat nem áll módunkban elszállítani. Erről a tulajdonosnak kell gondoskodnia, mivel a zsákok a közterületen nem maradhatnak.

Használja kerti zöldhulladék-gyűjtő-zsákjainkat!