Nagy örömet szereztek a cipősdobozok

A Vecsési Bárka Baptista Gyülekezet idén is részt vett a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójában a Bálint Ágnes Kulturális Központtal együttműködve!

Már évek óta közös gyűjtőpontot alakítunk ki a művelődési házban, és idén minden eddiginél több, 470 doboz gyűlt össze a Vecsésen és a környező településeken élő jó szándékú emberek, családok jóvoltából.

Nagy öröm volt látni a rengeteg dobozt a gyűjtőponton, és felemelő volt a gyermekek és szüleik arcára kiülő mosoly és hála is, amikor kézhez vették a nekik szánt ajándékokat.

A dobozok döntő többsége közvetlenül a kárpátaljai (Ukrajna magyarok lakta határ menti régiója) Beregszász, Beregújfalu, Nagybereg, Gut és Zápszony települések rászoruló családjainak jutott, akik felé az ajándékon túl az összetartozást is ki tudtuk fejezni ezzel a szeretetteljes gesztussal. De jutott doboz néhány vecsési családnak is és a pándi Nem adom fel ház családjainak is.

A Vecsési Bárka Baptista Gyülekezet emellett egy tucat nagy értékű élelmiszer csomaggal is gazdagabbá tette több vecsési és pándi rászoruló család karácsonyát.

Ezúton is köszönjük mindenki részvételét, őszinte segítségét! Istené a dicsőség, hogy mindebben részt vehettünk.

Téglási Lajos lelkipásztor
Vecsési Bárka Baptista Gyülekezet