Gyereknap az Andrássyban

Iskolánk kivételes helyzetben van, amiért a Szülői Munkaközösség minden évben megszervezi a tanulóinknak május vége felé a gyereknapot.

Ilyenkor elengedhetetlen az ugráló vár, az arcfestés, az óriáscsocsó, a különböző népi fajátékok, valamint a modern logikai társasjátékok, az aszfaltrajzolás, a henna, a lufi hajtogatás bohóccal, a hajfonás, a karate bemutató és a kézműves foglalkozások. Míg a tanári kar az állomásokon helyt áll, addig a szülők szorgos kezei készítik a hot-dogokat, a sült krumplit, az édes szörpöket, hogy a játékok, ugrálás, kreatívkodás közben megéhezett, megszomjazott gyerkőcök iskolánk hársfái alatt étellel, itallal megpihenjenek.

Kicsik, nagyok egyaránt jól érezhették magukat ezen a májusi pénteken, ahol az időjárás is kegyes volt hozzánk. A gyereknapi hangulathoz hozzájárult az SZMK-tól ajándékba kapott jégkrém és üdítő, és a szülők által sütött több száz palacsinta, amit már a nap folyamán lakmározhattunk. A sorok végén szeretném megköszönni a tanárok és a szülők önfeláldozó munkáját, és nem utolsó sorban szeretnénk elbúcsúzni a leköszönő SZMK elnökünktől, a Mi Csürke Szilvinktől. Hálásan gondolunk vissza egy évtizedes szervező munkádra, a sok segítségre, koordinálásodra, mellyel a DIKI munkáját segítettétek; ötleteidre, mellyel színesítetted iskolánk életét. Köszi Szilvi!! 🙂

Kissné Fehér Judit