Veretlenség hat fordulón keresztül!

Minden esély megvan a bronzra

A tavaszi nyitányt két vereséggel kezdtük, de azóta egyre biztatóbb a VFC teljesítménye. Különösen akkor értékesek ezek a pontok, ha azokat az élmezőnyhöz tartozó tizenegyek ellen szerezzük.

Viadukt SE Biatorbágy–Vecsési FC  1-1 (0-0)

Gólszerzők: Skita T.(53′) ill. Kaiser L.(65′)
Vincze Gábor vezetőedző: – Nem érdemeltünk 1 pontnál többet. Az viszont a csapat erejét mutatja, hogy az elmúlt négy fordulóban veretlen tudott maradni! (forrás: vecsesfc.hu)

Vecsési FC–Gödöllői SK  1-0 (0-0)

Gólszerzők: Haraszkó S.(70′)
Vincze Gábor vezetőedző: – Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert átérezték a mérkőzés tétjét és mindenki odatette magát! A fiatalokat is dicsérnem kell, hiszen Gényi Dávid végig a pályán volt, Nádasi nagyon jól szállt be, végre élvezte a játékot és Szomjas Dylan is hozzátette, amit ilyenkor kell, és ha kicsit bátrabb lett volna, gólt is szerezhetett volna! (forrás: vecsesfc.hu)

Dabas-Gyón FC–Vecsési FC  1-1 (0-0)

Gólszerzők: Nagy A.(51′) ill. Koziorowski R.(75′)
Ez a pont különösen értékes, hiszen a biztos bajnoknak tekinthető Dabas otthonából raboltuk el.

A hátralévő hét mérkőzésből az április végi törteli derbi tűnik nehéznek, amely a 3. helyezés szempontjából is döntő lehet. A többi 90 percre esélyesként lép pályára a VFC. A riválisok sorsolása lényegesen nehezebbnek tűnik. Ha a papírformát igazolni tudjuk, akkor megszerezhető a bronz.

VT info