Díjmentesen leadhatók a veszélyes hulladékok

A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. lehetőséget biztosít ügyfeleinek a házhoz menő lomtalanítás keretében be nem gyűjtött, veszélyes hulladékok díjmentes leadására október 15-én, szombaton 8 óra és 14 óra között. Helyszíne: Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. (Széchenyi út 141.).


A háztartásban összegyűlt veszélyes hulladékot kizárólag a megjelölt időpontban és helyszínen, az ideiglenesen kialakított gyűjtőponton lehet leadni. A veszélyes hulladék átvételi szolgáltatást kizárólag vecsési lakosok, eredeti lakcímkártyával és személyi igazolvánnyal történő igazolással vehetik igénybe.

A társaság telephelyén a következő háztartási mennyiségű veszélyes hulladékok adhatók le: festékek, lakkok (max. 10 db/ háztartás), oldószer, hígítószer (max. 10 db/ háztartás), veszélyes anyaggal szennyezett göngyölegek (flakon, doboz, max. 10 db/háztartás), fénycsövek, izzók, festékpatronok, tonerek, fáradt olaj és göngyölegei (max. 10 db/ háztartás), növényvédő szerek (max. 10 db/ háztartás), sütőolaj és göngyölegei, szárazelem, akkumulátor (személygépjármű).

A Városgondnoknak nem áll módjában átvenni ipari mennyiségű és jellegű veszélyes hulladékot, nem beazonosítható vagy a felsorolásban nem szereplő veszélyes hulladékot, elektronikai hulladékot és gumiabroncsot (ezeket a hulladékokat lakossági házhoz menő lomtalanítás keretein belül szállítják el), építőanyag hulladékot (vakolatok, cement, ragasztó anyag egyéb porállagú építőanyag).

Amennyiben a veszélyes hulladék leadással kapcsolatban kérdései lennének, kérjük, hívja a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatát 06-29/350-563 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@v-varosgondnok.hu címre.

VT info