Hatalmas vecsési siker a soft csapatbajnokságon

Az egyes csapat: Jehirszki György, Börzsei János (CSK), Vágó Ágoston, Jakab Péter

Május második hétvégéjén rendezte a Magyar Darts Szö­vetség a soft szakág soron- következő csapatbajnoki for­dulóját, ahol a Vecsés egyes csapata mindenkit letarolt.

A 2020-as bajnoki idényt a koronavírus járvány félbeszakította, ezért a szövetség még decemberben úgy döntött, hogy összevonja a 2020–2021-es idényt. Még tavaly kezdte meg a csapat a szereplést a másodosztályú bajnokságban, mivel az előző idényben sajnos, kiestünk az első osztályból. Az első fordulót is 100 százalékos teljesítménnyel zártuk, négy meccsből mind a négyet megnyertük

Most a folytatásban sem találtunk legyőzőre. Az egyes csapat feltett szándéka, hogy visszajusson a legjobbak közé. Ennek megfelelően kezdte a fordulót és a Wekerle csapatát győzte le 9-0 arányban. A Wekerle csapata még csak leget sem tudott nyerni a meccs során.

A második meccsünk is 9–0 lett, ez azonban megállapított eredmény, hiszen az Acéldarazsak nem tudott kiállni.

A nap utolsó meccsén az Újpalota ellen játszott a csapat, és bár a meccsen már 6-3 arányban is elhúztak a palotaiak, a vecsési csapat megfordította a meccset és nyert 9-7 arányban.

A feljutást innentől csak akkor veszítheti el csapatunk, ha az összes hátralévő meccsét elveszíti. 100 százalékos győzelmi mutató után ezt azért nehéz elképzelni .

A fiúk minden dicséretet megérdemelnek, hiszen minimum létszámmal, csere nélkül koncentrálták végig ezt a hosszú napot, és hatalmas sikert arattak.

Eredmények: Vecsés SE I.–Wekerle 9–0, Vecsés SE I.–Acéldarazsak 9–0, Vecsés SE I.–ÚKDC 9–7.

Szívből gratulálunk. Hajrá, Vecsés!

Forgács László