Győrújbaráton jártak a Halmisok

Hosszan tartó várakozás és bizonytalanság előzte meg az idei győrújbaráti táborunkat. A karantén egyébként is megnehezítette a társas kapcsolatokat, ezért a jelentkezők izgatottan várták, sor kerülhet-e nyáron az annyira kedvelt időtöltésünkre. Végül minden jól alakult.

Július 20-25-ig egy nagyszerű hetet tölthettünk ebben az újfent megújult környezetben. Az 58 fős csapat főleg felsősökből állt, akiket 5 nevelő felügyelt. A megszigorított egészségügyi szabályok betartása mellett élveztük az erdei környezetet és a medence vizét.
A tartalmas időtöltésről az animátorok gondoskodtak. Volt „Ki mit tud?”, szépségverseny, táncbemutató, grillezés a csillagos ég alatt, rendőr-, tűzoltó- és katonai bemutató, állatsimogatás, diszkó, különböző sportversenyek, vízilabdameccs, exathlon, kincskeresés, zumba ötpróba és az elmaradhatatlan tábortűz.

A gyerekek önfeledten szórakoztak, új barátságok születtek a többi iskola tanulóival. Reméljük, hogy jövőre is eljutunk ebbe a gyönyörű környezetbe. Az ötpróba utolsó feladataként írták a gyerekek ezt a kis verset: „Győrújbaráti táborban vagyunk,/Ugrálás és nevetés a napunk./Medence, csocsó, foci,/Minden van itt, ami buli./Az animátorok értünk vannak,/a jó szervezésért elismerést kapnak./Köszönjük, hogy együtt tölthettük ezt a hetet,/jövőre itt kezdjük a nyári szünetet./Hatodik éve jövünk el hozzátok,/Vecsésről érkeznek a vagány diákok./Tábortűzzel zárjuk a táborunkat,/Győrújbarát! Feldobtátok a nyarunkat!”

Ezúton is köszönjük városunk Kulturális Bizottságának és iskolánk alapítványának a támogatást!

Szervezők