A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. hírei

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a Városgondnok a koronavírus magyarországi terjedése miatt a lakosság valamint a dolgozóinak védelme érdekében a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatását átmeneti időre szünetelteti.

Az önök, valamint munkatársaink egészségének megóvása érdekében tett intézkedésekkel kapcsolatos megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük! A szolgáltatás újraindításáról időben tájékoztatjuk a lakosságot.

Ügyfélszolgálat

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel kérjük ügyfeleinket, hogy 2020. március 16-tól ügyintézésüket elsődlegesen telefonon, a 29/350-563 vagy a 06-30/691-7869 telefonszámok valamelyikén, illetve elektronikusan az info@v-varosgondnok.hu e-mail-címen intézzék.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés, bejelentés esetén, telefonon a 29/350-563 vagy a 06-30/691-7869 hívható ügyfélszolgálati telefonszámokon nyitvatartási időben (lásd keretes írásunkat), elektronikus levél esetén az info@v-varosgondnok.hu e-mail címen, postai úton küldött levelek esetében a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. 2220 Vecsés Károly u. 2. címen állunk továbbra is ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása

  • Hétfő: 7-15
  • Kedd: 8-15
  • Szerda: 8-15
  • Csütörtök: szünnap
  • Péntek: 8-12

Kerti zöldhulladék-gyűjtő zsákok, valamint a háztartásokban keletkező többlet háztartási hulladék elhelyezésére szolgáló zsákok továbbra is megvásárolhatók a Városgondnok ügyfélszolgálatán. A polgármesteri hivatal portáján a gyűjtőzsákok vásárlása átmenetileg szünetel.

Személyes ügyintézés esetén az ügyfélszolgálati iroda kiszolgálása a Magdolna utcára nyíló ablakon keresztül történik, esetleges utcai sorban állásnál kérjük, a 2 méteres távolságot tartsák meg.

Kérjük ügyfeleinket, hogy lázas, beteg állapotban személyesen ne keressék fel ügyfélszolgálatunkat!

Zöldhulladék

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy április 21-től a Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. folyamatos zöldhulladék-begyűjtést végez Vecsés város területén. A zöldhulladékot kizárólag átlátszó „Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft.” felirattal ellátott, biológiailag lebomló műanyag zsákban szállítjuk el.

A kihelyezés rendje: a vasúttól északra fekvő területen (Felsőtelep es Falu) hetente egy alkalommal, keddenként reggel 7 óráig, a vasúttól délre fekvő területen (Andrássy-, Halmi-telep) hetente egy alkalommal, csütörtökönként reggel 7 óráig.

A közterületre való kihelyezés a szállítást megelőző 1 napon belül történhet. A begyűjtést végző jármű minden utcában csak egyszer megy végig, így a határidőn túl kitett műanyagzsákokat nem áll módunkban elszállítani. Erről a tulajdonosnak kell gondoskodni, mivel a zsákok a közterületen nem maradhatnak.

A zöldhulladék zsákok 200 Ft/db áron vásárolhatók meg ügyfélszolgálatunkon nyitvatartási időben.

Kérjük, tartsák be a súlykorlátozást! Egy zsákba max. 15 kg zöldhulladék kerülhet. A zsákba nagyobb ágakat és kommunális hulladékot nem szabad helyezni, csak falevelet, levágott füvet, nyesedéket.

Kérjük, hogy a termelődött zöldhulladékot, leveleket ne a háztartási vegyes hulladékos gyűjtőedényekbe helyezzék el! A zöldhulladékok nehezek, a súlynövekedésből adódó rongálódásokkal kapcsolatos reklamációt a Városgondnok nem tudja elfogadni. A zöldhulladékos zsák használatát rendelet írja elő.

Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft.