A számlázásról

A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft.

A Városgondnok ügyfélszolgálatára időnként még érkeznek olyan kérdések, amelyek a számlázással kapcsolatosak. A hulladék-gazdálkodás közszolgáltatási rendszere 2 éve megváltozott, ezért a számlázással, díjfizetéssel, díjkiegyenlítéssel kapcsolatos kérdésekben és reklamációk kezelésében az NHKV Zrt. az illetékes.

Az NHKV Zrt. ügyfélszolgálata ad felvilágosítást a 2016. április 1-je utáni számlázással és a teljesítésre vonatkozó díjfizetéssel kapcsolatban. Az NHKV Zrt. biztosítja a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj számlázását és a díjak beszedését.

NHKV Zrt. ügyfélszolgálata:

Levelezési cím: NHKV Zrt. 1255 Budapest, Pf. 15
Telefon: +36 (1) 999 6464
E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu
Web: www.nhkv.hu

Kérjük a lakosságot, hogy sem az ügyfélszolgálaton, sem banki átutalással ne küldjenek pénzt a Városgondnok számlájára, mert a továbbiakban nincs mód a beérkezett befizetések kezelésére a Városgondnoknál.

A 2016. április 1-je előtti időszak szolgáltatási teljesítésre vonatkozó díjkiegyenlítése, továbbá a hulladékszállítási szolgáltatás egyéb ügyeinek intézését továbbra is biztosítja a Városgondnok ügyfélszolgálata a korábbi gyakorlatnak megfelelően.