A Vecsési Városgondnok Nonprofit Kft. hírei

2018. február

Regionális társulás jött létre

A Vecsés Város Önkormányzata társulási megállapodást kötött az Érd és Térsége Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulással. A megállapodás alapján Vecsés Város Önkormányzata szerződést kötött egy közszolgáltatóval, az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft.-vel. A továbbiakban ez a közszolgáltató köti meg az alvállalkozói szerződéseket. Az ETH Érd, mint közszolgáltató alvállalkozói szerződést kötött a Vecsési Városgondnokkal.

A létrejött társulás és az azzal kapcsolatos megállapodások Vecsés lakosságát nem érintik. A hulladékgazdálkodási szolgáltatást Vecsésen továbbra is a Városgondnok végzi a megszokott ütemezés szerint kiemelkedően magas színvonalon.

Közeleg a tavasz

A tél végén járunk és hamarosan elkezdődnek a kerti munkák. A zöldhulladék nem szemét! Komposztálással értékes tápanyag válik belőle a kerti növények számára. A Vecsési Városgondnoknál ingyenesen hozzájuthat a szakszerű komposztáló edényzetekhez. Ha műtrágyázás helyett a komposztálást választja, nem csak a környezetet kíméli, hanem a pénztárcáját is! Egy háztartásban most akár 2 komposztálót is elhelyezhet ingyenesen!

KOMPOSZTÁLJON ÖN IS!

Az ingyenes komposztálóval kapcsolatban keresse fel a Városgondnok ügyfélszolgálatát személyesen (2220 Vecsés, Károly u. 2. Bejárat a Magdolna u. felől) vagy telefonon (06-29/350-563 • 06-30/697-4869) ügyfélszolgálati időben!

A metszési munkálatok ideális időpontja nagyban függ az időjárási tényezőktől. A Városgondnok az időjáráshoz alkalmazkodva tűzi ki a gallygyűjtés időpontját. A gallygyűjtés pontos időpontja a Vecsési tájékoztató következő számában, valamint a Városgondnok facebook- és weboldalán lesz feltüntetve.

Hulladékok kihelyezése

Kérjük a vecsési lakosságot, hogy az elszállításra váró hulladékot a szállítási napon reggel 7 óráig legyenek szívesek az ingatlan előtti területre kihelyezni.

Cégünk csak az időben történő kihelyezéssel biztosítja a hulladék pontos elszállítását. A Városgondnok hulladékszállító autói a fennakadás elkerülése érdekében kialakított menetrend szerint dolgoznak, ezért nincs mód a későbbiekben visszamenni a késve kirakott hulladékokért.

Kérjük, segítse a Városgondnok munkáját az időben történő kihelyezéssel!