Ismét ünnepelt a Halmi Telepi Általános Iskola

Alig egy hónappal az intézmény fennállásának félszázados emlékünnepsége után, Katalin-nap estéjén ismét vidámságtól volt hangos a Halmi suli tornaterme.

Az idén 15 éves alapítványunk ekkor tartotta a szülők és nevelők hagyományos közös mulatságát. A bált megtisztelte jelenlétével Szlahó Csaba polgármester és a képviselő-testület több tagja: Alattyányi István, Frühwirtné Halász Melinda, Oláh László, dr. Lugosi Mária és Várszegi Csaba. Ez alkalommal is szeretnénk kifejezni köszönetünket részvételükért és támogatásukért.

A rendezvényt lelkes előkészületek előzték meg: a bál főszervezője, a szülői munkaközösség, élén Malya Garai Anita elnökkel napokon át dolgozott a jótékonysági est sikeréért. A szülők-nevelők bálja ugyanis a Halmi Telepi Általános Iskola jótékonysági rendezvénye, ahol minden bevételt a diákok kapnak meg: a befolyt összegből jutalomkönyv lesz, vagy az egyes műsorok dekorációja, esetleg segítség a szociálisan rászoruló diákoknak.

Az est műsorát egyrészt a zeneiskola diákjai és tanárai szolgáltatták, ismert klasszikus darabokkal emelve a rendezvény ünnepélyességét. Innen is köszönjük nekik, hogy műsorukkal nem csak szórakoztatták a közönséget, de támogatták is a rendezvényt. Utánuk a Négy muskétás tánccsoport lépett fel, akik akrobatikus rock and roll-számokat mutattak be a résztvevők örömére.

A fellépők után Szmetana Andrea csapott a húrok közé a szó mindkét értelmében, és szórakoztatta hajnalig a publikumot.

Az est legizgalmasabb pillanata a tombolahúzás volt, ahol számtalan értékes tárgy és szolgáltatás talált gazdára.

Az alábbiakban közzétesszük támogatóink névsorát, ezúttal is megköszönve a kedvezményezett gyermekek nevében a sok felajánlást.

Csonta Réka, tanár
Fotók: iskola

Köszönet a támogatóknak

Cégek:

4 Muskétás SE, Baski Hús Kft., Biofungi Kft., Borókás Gyógyszertár, Cageball Szövetség, CIB Bank, Csengő Korona Gyógyszertár, Dezső Bútor Kft., DJ Store, DM Market Central, Elektro-Sirály, Élelmiszerbolt Sárga Faház, Faloda Vecsés, Fekete Gyopár Gyógyszertár, Filep Húskészítmény, ForeverLivingProdukct Kft., Früh- Ker., FütteBistro, Greenday Virág, Gumilog Kft., Halmi Lottózó, Halmi Telepi Patika, Hepp Kft., Horgász Depo, Huniplast Kft., Italdiszkont Lőrinci út, Judit Vintage Kozmetika, Karamell Cukrászda, Kispatak Cukrászda, Kispatak Természetvédő Egyesület és Hulladékkommandó Vecsés, KVI- Plusz Kft., Líra Könyvesbolt, Lótusz Virágszalon, Maci Laci gyorsétterem, Mango Market Vegyes Kereskedés, Moonlight Szépségszalon – Kauremszki József, Nap-Hold Jóga és Életmód Központ, Pizza Karaván, Primőr Kozmetikai Kft., Reogroup Kft., Ruha- tár Vecsés, Shambala Stúdió, Stáció Hotel, Szatmári és Galambos Kft., Thai Masszázs, Tradicipó Kft., Üllői Hagyományőrző Egyesület, Vadászi étterem, Városgondnok Vecsés, Vecsési Illatszer Fodrászkellék, Vecsési Zeneiskola – Rainer – Micsinyei László, Veronika Virág, Zooázis Állatorvosi Rendelő, Zoviorr-Vill. Kft., Zöldségparadicsom, Zsíros István Magyar Telekom

Főbb támogatóink:

Al-Pet Kft., Huniplast Műanyagipari Kft. – Kovács Gábor, Hepp Kft. NON-STOP autómentés – Hepp József, GooStreetliner – Uller László, Gyurkovics Ildikó, Heer Tamás, Heer Tamásné, Hepp Zsolt

Magánszemélyek:

Babos Ádám és családja, Bárány Zalán és családja, Bárczy Anna és családja, Bartal Bence és családja, Bátori Noémi és családja, Bitt Szebasztián és családja, Bitt Teca, Csajági Istvánné, Csajkás Olivér, Csémy Eszter és családja, Dinnya Sándorné, Fagyal család, Faragó Levente és családja, Faragó Orsolya, Fazekas József, Fazekas Józsefné, Fodor Anna és családja, Fodor Zsófia és családja, Frühwirth József, Garai Anita, Gér László, Gyenis család, Gyömrei Piroska, Györfi Milán és családja, Hérák Csilla, Hirn- Cseke Ágnes, Horváth család, Huzlinger Bianka és családja, Honvéd Loretta és családja, Imreh Anna Bíborka és családja, Jakab Ádám és családja, Jankovics Marcell és családja, Jegenyei Viktória, Katona Boglárka és családja, Kauremszki Szabolcs és családja, Kauremszki Gábor és családja, Kocsis Erna, Kordás Imola Réka, Kovács Anna és családja, Kovács Gábor, Kovácsné Dr. Leskovics Anett, Kozma Bálint és családja, Krak-Babják Evelin, Krak Tamás, Kun Loretta és családja, Lábos család, Makula Liliána és családja, Manduk- Faragó Renáta, Molnár Nikoletta és családja, Nagy Bence és családja, Nyári Krisztina, Orosz Ákos és családja, Pazsiczky László, Péter Mihály és családja, Pintér család, Piukovics Efraim és családja, Piukovcs Eszter és családja, Dr. Popon Rozália, Ruszkai Dániel és családja, Sándor család, Sápi-Takács Andrea, Sárközi Rebeka és családja, Schneider család, Sipos Tibor, Skribek István és családja, Szász Marcell és családja, Szász Szabolcs és családja, Szekeres Katalin, Szlahó Csaba polgármester, Szmatana Andrea, Szomolya Balázs és családja, Szücs Dániel és családja, Takács család, Tarcsafalvi család, Tasnádi Zsuzsa, Tokai Lili és családja, Vajó Zsombor és családja, Varga Arnold és családja, Varga Marcell és családja, Várszegi család, Várszegi Ádám és családja, Várszegi Lőrinc és családja, Vetró Benedek, Wágenhoffer Dániel és családja, Weidinger Fanni és családja, Zsiros István.

Továbbá iskolánk összes tanulója és pedagógusa.

Köszönjük!