Polgármesteri köszöntő

Tisztelt olvasó, kedves vecsési polgárok!

Városvezetőként arra gondolok, hogy vajon én és az általam vezetett testület, milyen ajándékot tehet le a városi polgárok jelképes karácsonyfája alá? Vajon jól sáfárkodtunk-e a közös vagyonnal, tudtunk-e gyarapodni ebben az évben, élhetőbbé tudtuk-e tenni városunkat, és megteremtettük-e annak feltételeit, amelyekkel a jövőben is előrébb tudunk lépni?

A jelképes karácsonyfa alá sok mindent igyekeztünk elhelyezni: kényelmes utakat, új járdákat, épülő-szépülő iskolákat és intézményeket, mai kornak megfelelő szolgáltatásokat, egyre bővülő kulturális és sportkínálatot – olyan élhető világ körülményeit, ami egy önkormányzattól elvárható.

Köszönöm a város polgárainak megértő támogatását és közreműködését terveink valóra váltásában. A jövőben sem rajtunk fog múlni. Remélem, hogy továbbra is a „Többen egyfelé-elv” érvényesül munkánkban, ami eddig is jellemezte a testületet és közös sikereink záloga volt.

Magam és a képviselő-testület nevében szívből kívánok önöknek áldott, szeretetben eltöltött ünnepeket, és békés, sikeres, egészséggel teljes új esztendőt.

Szlahó Csaba Vecsés polgármestere