A polgármesteri hivatal tetőszerkezetének komplett felújítása mellett a külső hőszigetelést és a nyílászárók cseréjét is elvégezték.

A kiépített napelemes rendszer hatékony energiagazdálkodást fog biztosítani.

Elkészült a Virág utca a vashídtól egészen az Ádám utcáig.

Befejezéshez közeledik a Halmi Telepi Általános Iskola új épületszárnyának kivitelezése.

Vecsés történelmi múltjának egyik legrégebbi épülete a Cifra csárda. Az építők gondos, mondhatni „míves” munkája immár befejezéséhez közeledik. Sokak reménye szerint, itt egy a jövőben berendezett, Vecsés őstörténetét bemutató állandó kiállítás nagyban hozzájárulhatna városunk hírnevének öregbítéséhez.

Elkészült Vecsés külterületén a Kakucsi út és a Budai Nagy Antal utca földes részének átépítése. Tizenöt cm vastagságban tört betonzúzalékot terítettek le, melyet 5-7 cm vastag murva réteggel borítottak.

Elkészült a Petőfi Sándor Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium osztálytermeinek és tornacsarnokának külső szigetelése.

Bár városunk járdahálózata csaknem teljes egészében kiépült, folyamatosan egészítik ki a még hiányzó szakaszokkal. Az Erzsébet tértől kiindulva az Arany János utcában elkészült az a gondos munkával kivitelezett járdarész, ami az Aulich Lajos útig terjedő lakóházak tulajdonosainak teszi könnyebbé a mindennapos közlekedést.

A teljesen felújított Andrássy Gyula Általános Iskolát örömmel vették birtokukba az itt tanuló diákok.

Képek és szöveg: Fekete József