Készülünk a XX. Vecsési Káposztafesztre! – felhívás helyi vállalkozóknak

Javában tartanak az előkészületek a XX. Vecsési Káposztafesztre, amelyet az elmúlt két év során a járványhelyzet miatt nem tudtunk megtartani. 2022. szeptember 24-én és 25-én azonban ismét megrendezésre kerül térségünk egyik legismertebb és legnépszerűbb hagyományőrző gaszt­rokulturális fesztiválja az Epresben.


A jelszavaink mellett fontos üzenete rendezvényünknek a minőség és tradíció!

Mint minden évben, idén is szeretnénk az ország legkiválóbb kézműves mestereit felvonultatni. Első körben 2022. április 22 és május 13 között csak vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várjuk gasztró- és kézműves vásárosaink közé, akik kedvezményes részvételi díjjal vehetnek részt az eseményen.

Második körben 2022. május 20 és június 10. között a jelentkezés már mindenki számára nyitott, a nem vecsési székhellyel rendelkező kiállítók is jelentkezhetnek. A fennmaradó helyek függvényében pedig 2022. június 11 és június 24. között lehetőséget biztosítunk utójelentkezésre is.

További információk és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók megtalálhatók a www.vecsesi­kaposzta­fesztival.hu oldalon, valamint a rendezvény Facebook oldalán.

Szervezők