Káposztafeszt: részvételi felhívás helyi vállalkozások részére

Amennyiben a rendezvény lebonyolításához adottak lesznek a fel­tételek, Vecsés Város Önkormányzata és a Vecsési Német Nemzeti­ségi Önkormányzat az idén szeptember 26–27-én 20. alkalommal rendezi meg a város legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai, hagyományőrző rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet.

A rendezvény előkészületei már elkezdődtek, a vendéglátók és kézműves kiállítók jelentkezéseinek elbírálása jelenleg még folyamatban van. A szervezők idén is az ország legkiválóbb kézműves mestereit szeretnék felvonultatni a rendezvényen.

A szervezők felhívják a jelentkezők figyelmét arra, hogy a jelentkezési feltételek számos pontban megváltoztak. Első körben május 1-ig csak vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várják gasztró és kézműves kiállítók témakörben. Jelentkezhetnek gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, őstermelők, egyéni vállalkozók, stb. – minden olyan vásári szolgáltató partner, akik rendelkeznek a tevékenységek ellátáshoz szükséges valamennyi engedéllyel, valamint vecsési székhellyel.

A részvételi jelentkezés jelzése 4 hullámban történik. 1.: előjelentkezési időszak helyi vállalkozások részére (március 1–május 1.), 2.: meghívásos rendszerben vásári szolgáltató partnerek kiválasztása (május 1-jéig), 3.: hagyományos pályázati kiírás vendéglátó és kézműves, kereskedő vásári szolgáltató partnerek számára (május 2–31.), 4.: utójelentkezési időszak 30 %-kal magasabb részvételi díjjal (június 1–15.).

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a kitöltött jelentkezési adatlapot (elektronikusan .doc, .docx formátumban), a forgalmazott termékek megnevezését, árlistáját, fényképeket a termékekről és az árusítás megjelenéséről (elektronikusan .doc, .docx, .jpg formátumban), fényképeket a saját installációról és rövid leírást a műszaki paraméterekről (elektronikusan – .doc, .docx, .jpg formátumban).

A jelentkezés benyújtásának módja: a www.vecsesi­kaposztafeszt.hu portálról letöltött, vagy elektronikus levélben igényelt/elküldött „Részvételi adatlap” és kötelező mellékleteinek kitöltése és Gáspár Zoltán gaspar.zoltan@festivalfsh.hu e-mail címére való elküldése.

További információk a vásárral kapcsolatban: Gáspár Zoltán tel.: 06-70/313-98-64 e-mail: gaspar.zoltan@festivalfsh.hu, illetve a rendezvény hivatalos oldalán: www.vecsesikaposztafeszt.hu.

Hamarosan jelentkezhetnek a helyi csapatok a Vecsési Káposztafeszt főzőversenyére is. Április 1. és 30. között a szervezők első körben a vecsésiek nevezését várják. A jelentkezési lap letölthető a vecsesikaposztafeszt.hu weboldalról.

VT info