Városi bál Vecsésen

Megtöltötték a bálozók a Vecsési Rendezvényközpontot

A hagyományokhoz híven, január közepén rendezték meg a város bálját, a reprezentatív eseményen több mint 300 vendég mulatott a hajnali órákig.

Idén új csapat szervezte a városi bált – a főszervező Komár Ágnes és ifj. Kortye Vilmos volt –, így az elmúlt évekhez képest több minden változott a rendezvényen. Új volt a helyszín – a Bálint Ágnes Kulturális Központból a Vecsési Rendezvényközpontba költözött a rendezvény –, ezért egészen más miliő fogadta a bálozókat, mint az elmúlt években. Különleges hangulatot kölcsönzött a helyszínnek a díszítés és a színes fények, az új légkörhöz pedig tökéletesen illett az új zenekar, a Black Velvet produkciója, ami szemmel láthatóan a közönségnek is tetszett, hiszen a tánctér folyamatosan tele volt a hajnali órákig. A zenekar mögött felállított LED-falon egész este Vecsésről készült fotók és kisfilmek pörögtek, a bejárat mellett pedig selfie-gép várta a bálozókat. Jó volt az ötlet, sokan álltak sorba, hogy vicces csoportképeket készítsenek emlékbe. Szintén új elem volt, hogy Fehér Péter ceremóniamester éjfélig bűvésztrükkökkel szórakoztatta az asztaltársaságokat.

A vendégek kiszolgálását sem érhette panasz, Zehetmayer József csapatának köszönhetően finomak voltak az ételek és a pultnál sem kellett sokat várni egy-egy italra, a kiszolgálás zökkenőmentes volt.

Komár Ágnes és ifj. Kortye Vilmos a szervezéssel kapcsolatban elmondta, bár nem állt rendelkezésükre hosszú idő, mégis minden összejött, amit szerettek volna megvalósítani.
– Másképpen képzeltük el a szervezést, de nem azért, mert a korábbi bálok lebonyolításával bármilyen probléma lett volna, hanem mert nekünk más ötleteink voltak – mondta Komár Ágnes.

Ifj. Kortye Vilmos szerint sikerült megfelelni az elvárásoknak, egyedül talán a tánctér mérete lett egy kicsit alulméretezve – mondta –, de ez sem okozott különösebb problémát, összességében pedig elmondhatjuk, hogy egy színvonalas, jó hangulatú rendezvényen mulathattak, akik január 18-án a városi bált választották programnak.

VN