Ha augusztus, akkor Murcifeszt!

Idén is nagyon sok szeretettel vár Mindenkit a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület és a Vecsési Borbarátok Egyesülete, augusztus 31-én, a Fő út 60-ban, az immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Vecsési Murcifesztre.


A Murcifeszten a magyarországi német népzene gyöngyszemei mellett számos ország zenei világát bemutató dallamok szólalnak meg instrumentális előadásban. Előadó vendégeink, valamint a Zeneegyesület kamaraegyütteseinek és Fúvószenekarának műsora a népzenétől a retrón át a kortárs zenéig színes, változatos öröm muzsikálás élményét kínálja a hozzánk ellátogató közönség számára!

A délutáni program belépődíja előjegyzésben augusztus 20-ig 1500 HUF/fő, a helyszínen – 2000 HUF/fő, mely tartalmaz egy ajándék italjegyet!
(14 évnél fiatalabb gyermekeknek ingyenes)!

Délután kóstolhatóak lesznek a Vecsési Borbarát Egyesület tagjai által felajánlott érmes borok, murci, grillcsirke, csülök, ínyencségek!

Jegyek igényelhetők a BÁKK pénztárában (Vecsés Telepi út 43.),
a Premier Italszaküzletben (Ady E. u.18.), Petz Mártonnál ( Malom utca 15.), Abonyiné Erzsikénél ( Fő út 32. ) vagy Várszegi Györgynél ( Eötvös u. 4.) címeken!

Találkozzunk augusztus végén, hogy méltóképpen zárjuk a nyarat! 🙂

Üdvözlettel, a VHZ & VBE csapata