Helyi vállalkozók jelentkezését várják a Káposztafesztre

Szeptember 21–22-én 19. alkalommal rendezi meg Vecsés Város Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat a város legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai, hagyományőrző rendezvényét, a Vecsési Káposztafesztet.

A korábbi évekhez hasonlóan most is az a szervezők célja, hogy a fesztiválon az ország legkiválóbb kézműves mestereit vonultassák fel.

A rendezvény előkészületei kora tavasszal elkezdődtek, a vendéglátók és kézműves kiállítók jelentkezéseinek elbírálása jelenleg még folyamatban van. Első körben, június 7-ig elsősorban a vecsési székhellyel rendelkező vállalkozások jelentkezését várják gasztró és kézműves kiállítók témakörben. A szervezők kézműves kereskedő szegmensben 50 %, gasztronómiai területen 20 % kedvezményt biztosítanak a részvételi díjból a vecsési székhellyel rendelkező vállalkozásoknak.

Előnyt jelent az elbírálás során, ha helyi alapanyagokból, helyi termelők által előállított terméket, szolgáltatást kínálnak; elárusítóhelyüket egyedi, látványos módon díszítik, interaktív programokat szerveznek, termékeik népszerűsítésére különféle promóciókat (pl. kóstoltatást) biztosítanak, hungarikumokat, tradicionális magyar élelmiszert, italokat kínálnak, különleges egyedi termékeket forgalmaznak, káposztás ételeket forgalmaznak.

Jelentkezni lehet a www.vecsesi­kaposzta­feszt.hu honlapról letöltött, vagy elektronikus levélben igényelt/elküldött „Részvételi adatlap” és kötelező mellékleteinek kitöltésével.
A részvételi adatlapot és mellékleteit Gáspár Zoltánnak küldhetik a gaspar.zoltan@festivalfsh.hu e-mail címre.

A vásárral kapcsolatban további információt olvashatnak a www.vecsesikaposztafeszt.hu oldalon, vagy érdeklődhetnek Gáspár Zoltánnál a 06-70/313-9864 telefonszámon és a gaspar.zoltan@festivalfsh.hu e-mail címen.

VT info