Sírhely újraváltás

Ne feledkezzen meg szerettei nyughelyének újraváltásáról!

A Vecsés város tulajdonában, illetve a SZIGÜ-INRI Temetkezési Kft kezelésében lévő temetőben található, 2017. évi érvényességi idővel rendelkező temetkezési helyek (ide értve a hagyományos sírokat, sírboltokat, urnafülkéket, urnasírokat, urnakriptákat) újraváltására hívjuk fel figyelmét.

Tekintettel arra, hogy a felhívási címben jelölt temetkezési helyek használati ideje lejárt, azokat, az érvényben lévő rendelkezésekben biztosított jogkörünknél fogva újraváltásra meghirdetjük.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy akik a fenti temetkezési helyekkel kapcsolatosan intézkedni kívánnak, a temető főbejáratával szemben lévő temetőirodában jelentkezzenek az érvényességi idő utolsó napjáig.

Figyelem!

A koporsós sírhelyek lejárati ideje – eltérő megállapodás hiányában – az utolsó koporsós temetéstől számított 25 év, vagy az újraváltási számlán megjelölt dátum. A sírokba történő urna, illetve exhuma maradványok behelyezése a lejárati időt nem hosszabbítja meg!

Az urnafülkék, urnasírok, urnakripták esetén – eltérő megállapodás hiányában az első urna elhelyezéstől számít a 10 éves használati idő.

Kérjük a tisztelt hozzátartozókat a határidőn belüli intézkedésre, mert annak lejárta után a fennálló rendelkezések értelmében az újra nem váltott temetkezési helyeket kiüríthetjük és értékesíthetjük.

Vecsés, 2017. szeptember hónap
SZIGÜ-INRI TEMETKEZÉS KFT
+36-29/350-357