A sportesemény, ahol a 6 évestől a 80 évesig mindenki jól érzi magát

Idén hetedik alkalommal rendezték meg Vecsésen a Baj­nokok Vacsoráját.

A Bálint Ágnes Kulturális Központban megtartott eseményen köszöntötték az önkormányzat képviselői Vecsés kiemelkedő sportolóit, kisebb aján­dékokkal és oklevéllel ismerték el teljesítményüket.

Városunknak van egy sportrendelete, ahol minden évben három kategóriában, legjobb sportoló, legjobb edzőt, legjobb csapat, tudjuk jutalmazni a sikeres sportolóinkat. A Vecsés SE egyesületén belül 11 szakosztály működik, és az egyesületek nagyon sok jó eredményt érnek el, nehéz dönteni, hogy ki, kik a legjobbak közülük. Ezért hoztuk ezt a döntést, hogy együtt ünnepeljük valamennyien a vecsési sportsikereket – mondta a rendezvény létrejöttéről és annak kialakulásáról Czibolya Zoltán, a sportbizottság elnöke.

Elárulta, az elmúlt hét évben a rendezvényeken több száz sportoló jelent meg, és mindenki egy nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hiszen összekovácsolja a vecsési sportolókat, és lehet beszélgetni a múltról, a jelenről és a jövőről.

– A sportolók részéről nagyon jó a visszhang, örülnek és hálásak, hogy ott lehetnek, a 6 éves tornász kislánytól a 80 éves galambász bácsiig mindenki jól érzi magát. Ennek köszönhetően én nagy örömmel szervezem az eseményt – mondta a képviselő.

De vajon miről szól egy ilyen este? Finom vacsorával várják a sportolókat és sportvezetőket, oklevelet kapnak, az edzők, szakosztályvezetők egy finom bort is hozzá. A rendezvény egész költségét a sportbizottság finanszírozza, míg a bort idén szponzorálásból adják – tudtuk meg.

Ezúttal a résztvevők közel voltak a 100 főhöz, és amellett, hogy mindenki jól érezte magát, legnagyobb örömére már most többen jelezték, várják a következő Bajnokok Vacsoráját.

Sz.Gy.