A régi-új edzővel vágunk neki a tavasznak

LABDARÚGÁS – Pest Megyei I. osztály

A decemberi VT-ben úgy summáztuk az őszt, hogy a 6. hely nem rossz, de lehetett volna jobb is. Meglepő győzelmek és bosszantó vereségek tarkították a szezont. Az alábbi statisztikák szerint megalapozott az a kijelentés, hogy a támadójáték csapnivaló, a védőjáték viszont szenzációs, és hazai pályán úszott el a jobb helyezés reménye.

Idézzük fel a fontosabb adatokat:

A helyi góllövőlista: 12: Koziorowski, 3: Csiszár, 1: Kiss, Daruka, Reydan, Piros

Czibolya Zoltán elnök a VFC honlapján köszöntötte a focikedvelők táborát, ebből idézünk:

„Gendúr László vezetőedző, aki a csapatott irányította az őszi bajnoki szezonban, elköszönt a klubtól. László a magánéletében megnövekedett elfoglaltságok miatt nem tudta tovább vállalni az edzői feladatokat a csapatnál. Szeretném megköszönni a munkáját, és a továbbiakban sok sikert kívánok neki, mind a sport, mind a magánéletében.

A csapatnál továbbiakban a vezetőedzői feladatokat Vincze Gábor fogja ellátni. Gábor nagy örömmel tért vissza hozzánk, úgy érzi, hogy távozásakor egy befejezetlen dolgot hagyott maga után, amit most szeretne befejezni, megvalósítani. Nagyon sok sikert kívánok neki!

A csapat felkészülése 2019. január 14-én kezdődik. A változásokról és a felkészülési mérkőzésekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.”