Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Olvasó, Kedves Vecsési Polgárok!

A karácsony a béke, a szeretet, a család ünnepe. A nagy rohanás után hamarosan elcsendesedik minden, s mindenki igyekszik családi körben eltölteni a karácsony ünnepét.

Év végén mindig készítünk valamilyen számvetést az eltelt esztendőről. Remélem Önök is látják, hogy önkormányzatunk sikeres évet zárt 2018-ban is. Rövid számvetésben csak egy-két dolgot emelnék ki. Idén ünnepeltük a város 700 éves évfordulóját, amit egy jubileumi programsorozattal tettünk emlékezetessé, ezzel is jelezve köszönetünket és tiszteletünket a lakosság felé. Két olyan nagyberuházást kezdtünk el ebben az évben, ami az élhető város koncepciót erősíti. Átadás előtt áll az új bölcsődénk, jövő év első felében elkészül az új Alapellátási Központ és Mentőállomás is. A bölcsőde uniós pályázat keretében valósul meg, az Alapellátási Központ és Mentőállomás kormányzati támogatással és sok önerővel készül.

Idén is sikerült új utakat, járdákat építenünk, folyamatban van a Sándor tanyán egy új sportközpont felépítése. A kisebb beruházásokat már nem is említem. Remélem Vecsés lakosságának ebben az évben is sikerült az életét kényelmesebbé és komfortosabbá tenni.

A képviselő-testület nevében köszönöm, hogy Önök mindig partnerek voltak a közös célok megvalósításában.

Szívből kívánok Vecsés minden lakójának áldott karácsonyi ünnepet, békés, boldog, eredményekben gazdag új évet és kívánom, hogy az elkövetkezendő 2019-es esztendőben is a szeretet, az összefogás az együttgondolkodás jellemezze mindennapjainkat!

Szlahó Csaba, Vecsés polgármestere