Karatehírek

Érmes karatésaink – Görgényi Balázs, Görgényi Bence és Takács Zoltán

Értékes győzelmeket arattak a vecsésiek

Szeptember 29-én, Zalaegerszegen volt a III. Kawazoe Kupa, melyen 22 csapat karatékái mérték össze tudásukat. Görgényi Bence bronzérmes, Görgényi Balázs ezüstérmes lett, Takács Miklós sajnos nem tudott érmet szerezni.

Október 14-én, Budapesten a Láng Sportközpontban rendezték meg a III. Komodo Kupát. A versenyen 600 korosztályos karatéka vett részt. A vecsésiek eredményei: Görgényi Bence két aranyérem, Görgényi Balázs egy ezüst- és egy bronzérem. Utánpótlás korosztályban: Varga Nicolas ezüstérem, Takács Zoltán ezüstérem és Pintér Sólyom bronzérem.

Október 27-én Egerben rendezték meg a Stílus Szövetségek Ippon Shobu Karate Magyar Bajnokságát. A vecsési karatékák eredményei: Takács Zoltán bronzérem, Görgényi Bence egy arany- és egy ezüstérem, Görgényi Balázs ezüstérem és egy negyedik hely.

November 3-án Szigetszentmiklós adott helyet a XXIII. WKF Diákolimpiának. Több mint 800 korosztályos karatéka vett részt a versenyen. Vecsésről két fő kvalifikálta magát a döntőre. Görgényi Bence korosztályában a legjobb négy közé jutott, de az éremről sajnos lemaradt. Görgényi Balázs viszont korosztályában bronzérmet szerzett.

Gratulálunk a versenyzőknek és további sikereket kívánunk!

Szakosztály vezetősége, fotó: szakosztály