Tisztelt Jubiláló Házaspárok!

Vecsés Város Önkormányzata és a Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Hivatala szeretettel köszönti Önöket abból az alkalomból, hogy 2018. évben ünneplik 25., 50., 60., házassági évfordulójukat.

Hagyományainkhoz híven ebben az évben is közös ünnepséget szervezünk az Önök tiszteletére 2018. december 8-án 14.30 órai kezdettel.

Az ünnepség kezdő helyszíne a Szent Kereszt Római Katolikus Templom, (Vecsés, Jókai Mór utca), majd hozzátartozóikkal együtt a Bálint Ágnes Kulturális Központba invitáljuk Önöket egy vacsorával egybekötött estre. Zenés-táncos műsorral, finom vacsorával, italokkal kívánunk jó hangulatot teremteni. Az ünnepség megszervezéséhez és előkészítéséhez elengedhetetlen az Önök együttműködése, mivel a vacsora megrendelése személyhez és létszámhoz kötött.

A nagy létszámra való tekintettel az ünneplő házaspárok az Önkormányzat vendégei, a meghívott hozzátartozók részére pedig vacsorajegy vásárolható 2.000.-Ft/fő egységárban.

A rendezvényen részt venni kívánó házaspárok jelentkezését a Polgármesteri Hivatal fszt. 3. szobájában Lajos Istvánné és Füleki Lívia anyakönyvvezetők várják. A részletes tájékoztatás, a vacsorajegyek megrendelése és fizetése érdekében személyesen lehet jelentkezni. Minden kedves érdeklődőnek tájékoztatást adunk a 06-30/668-55-50 vagy 06-29/ 555-229 telefonszámon.

A jelentkezés határideje: 2018. november 15.

Azon házaspárok jelentkezését is várjuk, akik nem Vecsésen kötöttek házasságot, de ebben az évben ünnepelték ezüst-, arany- vagy gyémántlakodalmukat és városunkban élnek.

Reméljük, minél többen találkozunk ezen a rendkívüli decemberi délutánon!

Szlahó Csaba sk., polgármester
Lajos Istvánné sk., anyakönyvvezető

MEGOSZTÁS
Előző cikk
Következő cikkMindenszentek, halottak napja a temetőben