Mézeskalács kiállítás az Emlékházban

Bálint Ágnes születésének 95. évfordulója alkalmából mézeskalács kiállítás nyílt az Emlékházban, melyet egyénileg a nyitvatartási napokon lehet megtekinteni.

November 5-én már nagyon sokan látták, most a hónap folyamán az ide látogató csoportok számára van nyitva. Végül idei utolsó, december 3-i nyitva tartásunkkor ismét várjuk egyéni látogatóinkat! Ez lesz az utolsó lehetőség, mert a kiállítás utána bezár, a résztvevők hazaviszik a mesterműveket, melyek majd a karácsonyi asztalokat díszítik.

Érdemes eljönni, mert mind gyermek-, mind felnőtt kategóriában igen érdekes és szép művek születtek, bár azt sajnálom, hogy a gyerekek nem jelentkeztek több alkotással. Nos, talán jövőre megjön a kedvük – a felnőtt résztvevők nagy része ugyanis olyan jól szórakozott a családban vagy munkahelyi (!) csoportokban végzett munka közben, hogy azt ajánlják, csináljunk a dologból hagyományt, és jövőre is rendezzük meg. Rajtunk biztosan nem múlik, örömmel vállaljuk. Reméljük, akkor majd Önök is részt vesznek egy-egy szép mesterművel! Addig is jöjjenek el december 3-án 10 órától, hogy lássák, hogy megy ez.

Írás és fotók: Németh Ágnes