Új szárnyakon a Vecsési Tájékoztató

Megújulva repítjük a híreket a postaládákba

Remélhetőleg sokaknak feltűnt, hogy az elmúlt hónapokban a Vecsési Tájékoztató teljes megújuláson ment keresztül. Olvasmányosabb anyagokkal, több ajánlóval és tematikusan összeállított tartalmakkal kívánjuk olvasóink tájékoztatását és szórakoztatását szolgálni.

Elkészült új logónk is, amely augusztusi számunk címlapján debütál, és amelynek beszédes megjelenése – reményeink szerint – erősíti majd márkánkat. A nevünkön átívelő újságpapír-repülő jelképezi feladatunkat: „felröppenő” híreket, információkat repítünk a postaládákba, madártávlatból, magaslati szemlélődőként rálátásunk van az aktualitásokra, amelyet olvasóink felé közvetítünk. A Liszt Ferenc Repülőtér közelsége, a felfelé ívelő, fellegekbe szálló „hírrepülő”, a szárnyain kirajzolódó kezdőbetűink (V és T) és a nyomot hagyó kondenzcsík sem a véletlen műve, tudatos választás eredménye.

A felhasznált kék szín szerepel Vecsés címerében is, a svábság színe is, amely az őslakosokra utal, jelképezi a kék eget, amelyen „szállnak felénk a hírek”, a repülő terepe, jelenti ezen kívül a bizalmat, a reményt.

Az újság a közeljövőben kihelyezett állványokon elérhető lesz az orvosi rendelőben és a kormányablakban is, így az odaérkezők is értesülhetnek a helyi aktualitásokról, az olvasással töltött percek „rövidíthetik” a várakozással töltött időt is.

Továbbra is szeretnénk interaktív módon olvasóink igényeire „formálni” a lapot, várjuk észrevételeiket, javaslataikat az info@vecsesitajekoztato.hu e-mail címen.

Bízunk benne, hogy továbbra is újságunk lehet a helyiek, az önök első számú információs forrása!

Erőss Diána, marketingvezető